Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g84g19kcal0.8g3.8g0g1.7g
Tonnikala öljyssä 48g91kcal12.9g0g4.3g0g
Kesäkurpitsa101g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g104g36kcal1g7.1g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana779g551kcal31.6g31.2g33.8g9.2g
Valittu annoskoko389g276kcal15.8g15.6g16.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna195g138kcal7.9g7.8g8.5g2.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741