Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman58g99kcal7g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 15g3.3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Palsternakka 22g14kcal0.1g2.6g0.1g1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Juuriselleri 20g6.3kcal0.2g0.9g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g29g18kcal0.4g3.8g0g0.3g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana779g297kcal16.4g18.2g12g5.4g
Valittu annoskoko390g148kcal8.2g9.1g6g2.7g
Annoskoko puolitettuna195g74kcal4.1g4.6g3g1.4g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512