Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1701g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70.1g0g68.1g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 661g500kcal12.4g101.9g1.3g6.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 210g70kcal1.3g11.9g0.4g5.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400g136kcal4.4g21.6g0.8g11.6g
Sipuli, paistettu 70g71kcal0.9g3.4g5.7g1.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 22g64kcal2.4g3.3g4.6g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa425g319kcal17g55.3g0.4g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7780g4094kcal217g394.8g162.6g92.4g
Valittu annoskoko3890g2047kcal108.5g197.4g81.3g46.2g
Annoskoko puolitettuna1945g1024kcal54.3g98.7g40.7g23.1g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277