Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g1400g3500kcal238g0g280g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g400g1300kcal56g2g120g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g600g210kcal27.6g12g0.6g15g
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g500g300kcal5g22.5g20g3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7780g11774kcal676.2g157.6g914.6g53g
Valittu annoskoko3890g5887kcal338.1g78.8g457.3g26.5g
Annoskoko puolitettuna1945g2944kcal169.1g39.4g228.7g13.3g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393