Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 543g370kcal85.2g0g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1926g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 578g440kcal10.9g89.6g1.2g5.8g
Porkkana 263g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g350g595kcal12.3g19.3g52.5g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Tilli, tuore 44g13kcal1.6g0.4g0.4g0.9g
Ruokasuola jodioitu 8.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g3119kcal231g260.2g115.8g37g
Valittu annoskoko3892g1559kcal115.5g130.1g57.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna1946g780kcal57.8g65.1g29g9.3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334