Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 701g867kcal179.7g0g15.4g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g701g245kcal7g31.6g3.5g24.5g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi2104g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 63g38kcal3.3g6g0.1g0g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Riisi tumma 298g1040kcal20.9g214.6g6.9g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g4388kcal422.2g504.8g51.8g75g
Valittu annoskoko3892g2194kcal211.1g252.4g25.9g37.5g
Annoskoko puolitettuna1946g1097kcal105.6g126.2g13g18.8g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147