Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g2331g4358kcal303g58.3g326.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta70g252kcal9.1g48.9g1.5g2.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)93g671kcal0.1g0.1g74.6g0g
Vesi1398g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7784g10562kcal624.4g214.6g804.8g4.8g
Valittu annoskoko3892g5281kcal312.2g107.3g402.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna1946g2641kcal156.1g53.7g201.2g1.2g
Arvot/100g100g136kcal8g2.8g10.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066