Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g1200g1200kcal204g12g36g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Paprika keltainen 520g157kcal4.9g26.5g1g10.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200g320kcal16g8g26g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g60g482kcal0g0g54g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7792g4724kcal471.6g128.4g252.8g29.8g
Valittu annoskoko3896g2362kcal235.8g64.2g126.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna1948g1181kcal117.9g32.1g63.2g7.5g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152