Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio300g421kcal8.4g19.5g36g0g
Kirjolohifilee 751g1241kcal125.8g0g82.6g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tomaattisose tomaattipyree 105g80kcal4.7g13.6g0.2g1.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g68g44kcal5.1g6.1g0.3g0.1g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g90g14kcal0.6g2.7g0.1g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g451g270kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 150g261kcal26.4g0g17.3g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7794g4960kcal381.6g245.4g275g20.6g
Valittu annoskoko3897g2480kcal190.8g122.7g137.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna1949g1240kcal95.4g61.4g68.8g5.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=60890