Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g49g64kcal2.2g10.8g1.2g1g
Peruna, keskikokoinen 60g875g525kcal13.1g113.7g0.9g7.9g
Keittojuures, Pirkka350g88kcal3.5g15.7g1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g525g483kcal99.7g0g5.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka122g100kcal4.2g23.3g1.2g1.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen219g44kcal1.3g8.3g0.7g3.1g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g315g208kcal47.2g0g2.2g0g
Ruohosipuli, tuore35g9kcal0.5g1.3g0.2g0.4g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7798g3050kcal343.8g347.6g25.4g28.2g
Valittu annoskoko3899g1525kcal171.9g173.8g12.7g14.1g
Annoskoko puolitettuna1950g763kcal86g86.9g6.4g7.1g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514