Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.1g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal3.4g2.4g6g0.8g
Valittu annoskoko39g40kcal1.7g1.2g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.9g0.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g101kcal4.3g3.1g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407