Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g25g35kcal3.7g0.7g2.3g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g7.8g11kcal0.2g0.2g1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g112kcal8.2g2.2g8.4g0g
Valittu annoskoko39g56kcal4.1g1.1g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.1g0.6g2.1g0g
Arvot/100g100g143kcal10.5g2.8g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070