Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)0.4g0.8kcal0.1g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.8g8.3kcal0.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal1g3.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko39g17kcal0.5g1.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1.3g4.1g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704