Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 20g7.2kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.5g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Kevytmaito (Valio)4.5g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.5g16kcal1.3g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g96kcal6g1.6g7g1g
Valittu annoskoko39g48kcal3g0.8g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.5g0.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g123kcal7.7g2.1g9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690