Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus32g23kcal5.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g2.4g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Valkoviini kuiva 4g2.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal10.6g0.4g3.6g0g
Valittu annoskoko39g42kcal5.3g0.2g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal2.7g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g106kcal13.6g0.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972