Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet2.5g0.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.4g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Korppujauho 0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g92kcal8.8g2g5.6g0g
Valittu annoskoko39g46kcal4.4g1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2.2g0.5g1.4g0g
Arvot/100g100g117kcal11.2g2.6g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101798