Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 14g7.1kcal1.6g0g0.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 14g5.8kcal0.1g0.6g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.5g23kcal0.7g4.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.6g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal4.8g12.2g0.4g2g
Valittu annoskoko39g42kcal2.4g6.1g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.2g3.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g106kcal6.2g15.6g0.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385