Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g8.2g28kcal1.1g5.5g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g0.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow0.9g1.6kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g5.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g4.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g130kcal4.2g23.6g1.8g1.6g
Valittu annoskoko39g65kcal2.1g11.8g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.1g5.9g0.5g0.4g
Arvot/100g100g167kcal5.4g30.3g2.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478