Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.2g11kcal0.5g1.8g0.2g0.4g
Vehnälese 1.2g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g11g0.2g0.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.6g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g160kcal5g27.4g3g3g
Valittu annoskoko39g80kcal2.5g13.7g1.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal1.3g6.9g0.8g0.8g
Arvot/100g100g206kcal6.4g35.2g3.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383