Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)10g14kcal0.7g0.5g1g0g
Ruisjauho Pirkka20g60kcal1.9g11.9g0.4g2.9g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g151kcal6g24.8g3g6g
Valittu annoskoko39g76kcal3g12.4g1.5g3g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal1.5g6.2g0.8g1.5g
Arvot/100g100g194kcal7.7g31.8g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432