Siskonmakkarakeitto

Pilko ainekset lisää ne kiehuvaan keitinveteen ensin mausteet liemikuutio ja maustepippureita sitten sipuli, sitten porkkana, peruna siskonmakkara ja 10min ennen keittojuures pussi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Murmeliitta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raakamakkara, siskonmakkara 3.8g8kcal0.4g0g0.7g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g40kcal1.2g4.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko39g20kcal0.6g2.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.3g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1.5g5.9g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111093