Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g16g9kcal0.5g1.2g0.3g0g
Ketsuppi, Heinz3.6g3.7kcal0g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)10g11kcal2.5g0g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g57kcal6.2g4.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko39g28kcal3.1g2.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.6g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.6g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341