Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)20g14kcal0.3g3.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Janssonfile (Abba), annos 100g3.1g4.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g10g5.6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g72kcal2g9g3g0g
Valittu annoskoko39g36kcal1g4.5g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.5g2.3g0.8g0g
Arvot/100g100g92kcal2.6g11.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411