Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki8.1g4.6kcal0.7g0.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g1.6g9kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Kauralese 4.1g15kcal0.7g1.9g0.3g0.7g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.1g24kcal0.9g0.3g2.2g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%10g23kcal2.8g0.2g1.2g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g182kcal13.2g6.4g11g3.2g
Valittu annoskoko39g91kcal6.6g3.2g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal3.3g1.6g2.8g0.8g
Arvot/100g100g232kcal16.9g8.2g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658