Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g10g13kcal0.5g0.3g1g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto5g16kcal1.3g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g91kcal4.6g7.2g4.4g0.6g
Valittu annoskoko39g45kcal2.3g3.6g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal1.2g1.8g1.1g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314