Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 11g37kcal1.2g7.5g0.1g0.4g
Maitorahka (Pirkka)11g7.5kcal1.4g0.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g4.5g14kcal1.2g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g134kcal8.8g17g3.2g0.8g
Valittu annoskoko39g67kcal4.4g8.5g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal2.2g4.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g172kcal11.3g21.8g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206