Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.9g7.4kcal0g1.8g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.8g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g108kcal1g8.2g7.8g1g
Valittu annoskoko39g54kcal0.5g4.1g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal0.3g2.1g2g0.3g
Arvot/100g100g138kcal1.3g10.5g10g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234