Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Korppujauho 1.9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.9g4.1kcal0g0.2g0.3g0g
Voileipäkinkku,snellman1.2g1.2kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Puolukka 5.8g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g112kcal8.8g4.4g6g0.6g
Valittu annoskoko39g56kcal4.4g2.2g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.2g1.1g1.5g0.2g
Arvot/100g100g143kcal11.3g5.6g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514