Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g3.1g10kcal0.4g2g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.8g5.2kcal0.7g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 4.5g3.9kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Dolmio Light Classico Bolognese5.2g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g46kcal2.8g6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko39g23kcal1.4g3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.7g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.6g7.7g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692