Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2g6.4kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g50kcal3.9g0.3g3.7g0g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g200kcal13.4g1.4g15.8g1.8g
Valittu annoskoko39g100kcal6.7g0.7g7.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g50kcal3.4g0.4g4g0.5g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.8g20.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723