Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g12g18kcal2.6g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g69kcal5.8g6.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko39g35kcal2.9g3.2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.5g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g89kcal7.5g8.2g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839