Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.6g17kcal1.3g0.1g1.2g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g14g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Seiti fileitä Findus9g6.4kcal1.5g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.3g7.8kcal0g0.1g0.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g4.6g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal6.2g2.4g4.6g0.8g
Valittu annoskoko39g39kcal3.1g1.2g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.6g0.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.9g3.1g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168