Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy13g67kcal1g4.1g5.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.3g32kcal1.1g0.3g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 19g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g288kcal8.8g9g24.4g0g
Valittu annoskoko39g144kcal4.4g4.5g12.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g72kcal2.2g2.3g6.1g0g
Arvot/100g100g369kcal11.3g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478