Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.4g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mustikka metsä- 7.4g3.3kcal0g0.5g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g205kcal3.2g23g10.8g1g
Valittu annoskoko39g103kcal1.6g11.5g5.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g51kcal0.8g5.8g2.7g0.3g
Arvot/100g100g262kcal4.1g29.4g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126206