Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g14g51kcal1.7g10.3g0.3g0.4g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g10g17kcal1.4g2g0.4g4.2g
Rypsiöljy rainbow2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g183kcal6.6g25g6.2g9.2g
Valittu annoskoko39g92kcal3.3g12.5g3.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1.7g6.3g1.6g2.3g
Arvot/100g100g235kcal8.5g32.1g8g11.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330