Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g19g44kcal3.6g0g3.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g2.7g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g10g6.2kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho (X-tra)4.8g18kcal0.6g3.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g159kcal10.2g10.8g8.2g0.6g
Valittu annoskoko39g79kcal5.1g5.4g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal2.6g2.7g2.1g0.2g
Arvot/100g100g203kcal13g13.8g10.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519