Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)11g4.3kcal0.2g0.9g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)11g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g6.8g5.9kcal0.3g1.1g0g0.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g11g25kcal2.1g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g78kcal5.6g5.4g3.8g1.2g
Valittu annoskoko39g39kcal2.8g2.7g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.4g1.4g1g0.3g
Arvot/100g100g99kcal7.2g6.9g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791