Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 7.8g3kcal0g0.5g0g0.2g
Karpalo 8g2.6kcal0g0.3g0.1g0.3g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow3.9g13kcal0.5g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g38kcal1g7g0.4g1g
Valittu annoskoko39g19kcal0.5g3.5g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g48kcal1.3g9g0.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832