Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 6.3g12kcal1.7g0g0.6g0g
Paprika punainen 3.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 13g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal4g2.2g5.4g1g
Valittu annoskoko39g38kcal2g1.1g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1g0.6g1.4g0.3g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358