Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.4g32kcal0g0g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.7g26kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Anjovis 2.4g6.2kcal0.7g0.2g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Purjosipuli7.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio3g10kcal0.7g0g0.8g0g
Muna, annos 60g1.8g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g183kcal7g11.8g11.6g1g
Valittu annoskoko39g92kcal3.5g5.9g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1.8g3g2.9g0.3g
Arvot/100g100g235kcal9g15.1g14.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831