Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Lanttu 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g11g13kcal0.4g0.4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g59kcal1g3.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko39g29kcal0.5g1.7g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.3g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g75kcal1.3g4.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600