Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka13g22kcal2.6g0g1.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g6.5g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g3.3g8.5kcal0.5g0g0.7g0g
Tomaattimurska 16g4.8kcal0.1g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g78kcal6.8g2.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko39g39kcal3.4g1.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.7g0.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570