Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 24g79kcal0.5g0.7g8.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.8g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g4g16kcal0g4g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.8g3.1kcal0.2g0g1.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.4g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g209kcal2g11.4g19.4g0g
Valittu annoskoko39g105kcal1g5.7g9.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g52kcal0.5g2.9g4.9g0g
Arvot/100g100g269kcal2.6g14.6g24.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761