Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)11g25kcal2.1g0g1.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)11g5kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g8.3g28kcal1.1g5.3g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal7g13g4.4g1.8g
Valittu annoskoko39g60kcal3.5g6.5g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1.8g3.3g1.1g0.5g
Arvot/100g100g154kcal9g16.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786