Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.6kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 13g22kcal3.7g0g0.7g0g
Porkkana 4.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g69kcal8g4.8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko39g35kcal4g2.4g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal2g1.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g88kcal10.2g6.1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301