Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g10g15kcal2g0.2g0.7g0g
Fetajuusto (Pirkka)5g14kcal0.8g0.1g1.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2g7.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g90kcal6.2g4g5.4g0.4g
Valittu annoskoko39g45kcal3.1g2g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.6g1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g115kcal7.9g5.1g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772