Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g2.3g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Sokeri 2g7.9kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Mustikka metsä- 8.2g3.6kcal0g0.5g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g5.8kcal0.3g0.4g0.3g0g
Sokeri 1.9g7.8kcal0g1.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g152kcal3.2g19g6.4g1.8g
Valittu annoskoko39g76kcal1.6g9.5g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal0.8g4.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g195kcal4.1g24.3g8.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520