Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g6.3g5.4kcal0.1g0.3g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%12g25kcal2.1g0g1.4g0g
Porkkanaraaste 200g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto3.2g11kcal0.6g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g116kcal6.8g7.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko39g58kcal3.4g3.9g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal1.7g2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g147kcal8.7g9.9g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891