Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g38kcal0g9.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Raparperi 10g3.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g92kcal0.6g21.8g0g0.8g
Valittu annoskoko39g46kcal0.3g10.9g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal0.2g5.5g0g0.2g
Arvot/100g100g117kcal0.8g27.8g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731