Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)8.1g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.5g1.5kcal0g0g0.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g45kcal1.4g8.6g0.4g0.6g
Valittu annoskoko39g22kcal0.7g4.3g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g57kcal1.8g11g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105